Qui som?

Som un equip de professionals experimentats que treballem dia a dia per a aportar solucions en emprenedoria, formació i projectes d’I+D+i. Comptem amb una estructura operativa en tota Espanya, amb seus a Andalusia i les Illes Balears. Mantenim una estreta relació amb diferents administracions, centres tecnològics, organismes públics de recerca, empreses i entitats privades a nivell regional, nacional, europeu i internacional.

El nostre equip d’experts té més de 30 anys d’experiència en diferents àrees com l’administració d’empreses, dret, disseny i enginyeria, educació i formació, i estem motivats i amb idees innovadores i creatives que no sols poden proporcionar bons resultats, sinó que també tenen com a objectiu la sostenibilitat i la posterior explotació dels resultats del projecte.

Basem el treball i les nostres relacions en els valors d’excel·lència, qualitat, confiança, innovació, treball en equip, i impacte social.

Equip multidisciplinari

El nostre equip

Begoña Arenas

Té més de 17 anys d’acreditada experiència en coordinació de recerca multidisciplinària a través de projectes nacionals i europeus. Ha estat directora de producció de Scienter España, una empresa privada que ha implementat més de 80 projectes d’I+D+i finançats amb fons nacionals i europeus.

Eduardo Linares

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Granada. Ha cursat un màster privat en disseny web i programació. Compta amb experiència com a responsable administratiu i financer, elaboració de pressupostos, control i presentació d’informes financers dels projectes nacionals i europeus.

Graci Mir

Es Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Té un Màster en Gestió i Intervenció Psicològica i emocional en Recursos Humans. També té un Màster en Formació del Professorat. Ha treballat com a Orientadora Professional en la UIB.

José J. Capó

Posseeix una àmplia trajectòria en la gestió econòmica de projectes, on ha coordinat la labor de justificació tècnica i econòmica de nombrosos projectes de programes de finançament europeus, entre ells del VII Programa Marc.

Miguel Á. Pérez

Compta amb més de dotze anys d’experiència en activitats de transferència de tecnologia i en el foment de la recerca col·laborativa entre centres de recerca i les empreses.

Daniel Roig

Consultor amb més de 20 anys d’experiència en empreses industrials i de l’entorn científic-tecnològic en les àrees de disseny, enginyeria, fabricació i gestió de projectes d’I+D.