Qui som?

Som un equip de professionals experimentats que treballem dia a dia per a aportar solucions en emprenedoria, formació i projectes d’I+D+i. Comptem amb una estructura operativa en tota Espanya, amb seus a Andalusia i les Illes Balears. Mantenim una estreta relació amb diferents administracions, centres tecnològics, organismes públics de recerca, empreses i entitats privades a nivell regional, nacional, europeu i internacional.

Office
El nostre equip

El nostre equip d’experts té més de 30 anys d’experiència en diferents àrees com l’administració d’empreses, dret, disseny i enginyeria, educació i formació, i estem motivats i amb idees innovadores i creatives que no sols poden proporcionar bons resultats, sinó que també tenen com a objectiu la sostenibilitat i la posterior explotació dels resultats del projecte.

Basem el treball i les nostres relacions en els valors d’excel·lència, qualitat, confiança, innovació, treball en equip, i impacte social.

Equip multidisciplinari

Administration and business management
Law
Engineering
Pedagogy

El nostre equip

Begoña Arenas

Té més de 20 anys d’acreditada experiència en coordinació de recerca multidisciplinària a través de projectes nacionals i europeus. Ha estat directora de producció de Scienter España, una empresa privada que ha implementat més de 80 projectes d’I+D+i finançats amb fons nacionals i europeus.

Mara García

Tècnic Superior en administració i comptabilitat. Posseeix més de 25 anys d’experiència en la gestió i administració comptable d’empreses havent treballat en l’àrea administratiu-financera, elaboració de pressupostos, control i presentació d’informes financers de projectes nacionals i europeus.

Graci Mir
Graci Mir

Es Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de les Illes Balears (UIB). Té un Màster en Gestió i Intervenció Psicològica i emocional en Recursos Humans. També té un Màster en Formació del Professorat. Ha treballat com a Orientadora Professional en la UIB.

Jose Javier Capó
José J. Capó

Posseeix una àmplia trajectòria en la gestió econòmica de projectes, on ha coordinat la labor de justificació tècnica i econòmica de nombrosos projectes de programes de finançament europeus, entre ells del VII Programa Marc.

Miguel Angel Perez
Miguel Á. Pérez

Compta amb més de dotze anys d’experiència en activitats de transferència de tecnologia i en el foment de la recerca col·laborativa entre centres de recerca i les empreses.

Ariadna Cànoves

Graduada en Relacions Internacionals i finalitzant estudis en Comunicació i Dret. Compta amb experiència en matèria de cooperació internacional a causa del seu pas per l’organització Ajuda en Acció, així com en assumptes europeus per la seva vinculació amb l’associació Equip Europa.